Koktél

Esküvői koktél ízelítő

Egy koktél sarok az esküvőn nem új fogalom, ámbár szerintem még nem is elcsépelt, rengeteg benne a lehetőség. Mivel korábban én is bartenderként dolgoztam egyértelmű volt, hogy a koktél cateringet kiegészítő szolgáltatásként szeretném megtartani és kamatoztatni a már megszerzett tudásomat.

A bárunkban mindig a minőség volt az első és nem a mennyiség. Minden italunkat a vendégeink ízlése szerint készítettünk hozzátéve a kreativitásunkat és tudásunkat.

A cél a „wow” hatás elérése volt. Hogy az ital, ne csak „egy” ital legyen a sok közül vagy a bár ne csak „egy” hely legyen az este folyamán, hanem egy élmény legyen a nálunk eltöltött idő.  

Erről igazság szerint órákat el lehetne csevegni, de száz szónak is egy a vége, ugyanilyen mentalitással és lelkesedéssel készítünk italokat a Ti nagy napotokra is, ha kicsit rendhagyóvá szeretnétek varázsolni.

Koktél

Hogyan válasszátok ki a koktélokat?

Ha van egy kedvenc italotok az már egy szuper kiindulási pont, ami köré fel lehet építeni a teljes koncepciót. De választhattok ízvilág vagy akár egy szín alapján is. A legfontosabb, hogy valamilyen formában hozzátok köthető legyen, így biztosan egyedivé teszi a hangulatot.   

Természetesen számításba vesszük, hogy nem mindenki fogyaszt alkoholos italokat, így nekik külön készítünk alkoholmentes összeállításokat. Ez nem utolsó szempont egy forró nyári napon sem, amikor a hagyományos italok mellett egy hűsítő finomság igen jól tud esni.

Legyen szó signature nyári koktélokról, frissítőkről vagy kreatív meleg italokról egy téli esküvőn, biztosan egy emlékezetes momentuma lesz az esküvőtöknek.

Szeretnétek kipróbálni? Töltsd ki az Igényfelmérőt, és megbeszéljük a részleteket!