Téli esküvő

Téli esküvő, miért ne?

Közös életetek egyik legszebb napjára készültök és a mindennapjaitok része az esküvőszervezés. Az első nagy feladat pedig a tökéletes dátum kiválasztása, ami miért ne lehetne egy rendhagyó téli nap is.

Miért ne gondolhatnátok egy merészet és választhatnátok egy nem megszokott dátumot? Miért ne tehetnétek még különlegesebbé életetek nagy napját egy varázslatos környezetben, ahol minden hótakaróba burkolózott?

A legtöbben a tavaszi-nyári szezon mellett teszik le a voksukat ha esküvőről van szó, hogy egy csodás napsütéses, vidám napon tegyenek fogadalmat egymásnak és kössék össze az életüket. Bár már gyakoribb, a tél még mindig nem tartozik azon évszakok közé, amikor az egybekelések zöme lezajlik. Pedig megannyi lehetőség rejlik egy téli időszakban megrendezésre kerülő ceremóniában is.

Színek

Erre az évszakra ugyancsak jellemző a szebbnél-szebb színek kavalkádja, az elegáns hófehértől kezdve a mesés színkombinációkon keresztül, kimeríthetetlen a lehetőségek száma. Az örök fehér, az ezüstös kékes árnyalatok mellett, halványabb lilás, rózsaszínes szürkés színek, akár egy mélyebb, bátrabb zöld is tökéletes választás mind a ruhák, virágok, dekorációk, kiegészítők terén.

De ne feledkezzünk meg a melegebb árnyalatokról sem. Ha még meghittebb hangulatra törekszünk a pezsgő, a barna, a burgundi, a piros páratlan kombinációt alkothatnak. Egy biztos a csodás ünnepi hangulat nem marad el és egy feledhetetlen emlékkel gazdagodtok!

Téli dekoráció

Mesés virágok

A fenyő vagy más örökzöld ágak tökéletes választás lehetnek, sok-sok bogyóval, termésekkel, mesés virágkompozíciókkal. Ha már a virágoknál és csokroknál tartunk, természetesen a rózsa, az amarillisz örök kedvenc, az enyém a hunyor a maga kis különleges megjelenésével a csokrod tökéletes ékköve lehet.

Dekorációs elemek

A fából készült kiegészítők, a szőrmés, bársonyos, puha textilek is egyedi megjelenést kölcsönöznek, melyeket fényfüzérekkel, lámpásokkal, mécsesekkel, gyertyákkal még inkább kiemelhetünk. Mind-mind meghittséget, meleg hangulatot biztosítanak.