Hajdiszek - koszorú

Esküvői hajdíszek, virágos kiegészítők

Az esküvői hajdíszek sem fognak kimenni sosem a divatból. A megjelenésednek legalább olyan fontos része a frizurád, mint a ruhád vagy a sminked és ez így van a nagy napon is. Legyen szó egy romantikusra komponált kontyról, fonatokról, félig feltűzött vagy kiengedett hajról, szuperül fel tudod dobni a frizurádat kisebb-nagyobb hajékszerekkel, ami a ruhádhoz passzoló kiegészítőként is funkcionál.

Nézzünk meg néhány opciót, válogassunk a divatos fejdíszek között. 

Ékszerek

Ha valódi hercegnőként szeretnél tündökölni a nagy napon egy tiara vagy más köves fejdísz szinte bármilyen frizura tökéletes éke lehet. Pláne remek választás, ha a ruhád is hercegnős fazonú.  

Hajpánt, hajcsat

Ha valami visszafogottabbra vágysz hajpántok, apróbb csatok, hajtűk, gyöngyök között is válogathatsz, melyek ugyanolyan elegáns megjelenést kölcsönöznek, mint egy díszesebb darab. 

Fátyol, masni

Én személy szerint a masnik szerelmese vagyok, egyszerű, letisztult kiegészítő szerintem egy menyasszonyi frizurában is megállja a helyét.

Természetesen nem mehetünk el a menyasszonyi fátyol mellett sem. Hiszen ez az, ami felteszi a pontot az i-re és fokozza a hűha faktort. Romantikus, elegáns, a megjelenésed páratlan éke.

Hajdiszek - fátyol

Virágok, koszorúk, virágos hajdíszek 

A virágok, mint hajékszerek is népszerűek a menyasszonyok körében. A már fentebb említett csatok, hajpántok készülhetnek akár apró élővirágokkal is, mellyel egy természetesebb hatást tudunk elérni. Fontos, hogy harmóniában legyen a menyasszonyi csokorral, hiszen így lesz tökéletes a megjelenésed.

Illetve ha egy lazább, bohém stílust képviselsz és az esküvőtöket is ehhez mérten álmodtad meg egy vidám, illatos virágkoszorú a megfelelő választás. 

További tippekért kövess Facebookon és Instagramon!

A képek forrása a Freepik.