Köszönetajándék

Köszönetajándék tippek

A köszönetajándék egy apróság, amivel kimutatjátok a köszöneteteket a vendégeitek felé, hogy veletek ünnepelnek és ami, egy emlék marad számukra az esküvőtökről.

Szuper, ha titeket tükröz ez kis ajándék, ha hozzátok köthető valamilyen formában. Legyen ez a közös hobbitok, munkátok vagy valami, amit nagyon kedveltek mindketten. Egy barista pár esküvőjén például az ő kedvenc kávéfajtájukból kaptak a vendégek egy kávéra való őrleményt meglepetésként. 

Ha már a kávénál tartunk ehető finomságokra is eshet a választás. Remek ötlet egy-egy különleges bon-bon, mini sütemény. Akár forró csoki kocka vagy forralt bor fűszerkeverék apró díszdobozban vagy valamilyen egyedi csomagolásban, ez nem utolsó sorban egy téli esküvőhöz kiváló választás. 

Köszönetajándék méz

Egy névre szóló köszönetajándék mindig telitalálat és egyben ültető kártyaként is funkcionálhat.

Nagy sikert aratnak a kézzel készített, kézzel írott ajándékok is, hiszen sokkal személyesebbé varázsolják a pillanatot. 

A környezettudatosság is egyre nagyobb teret hódít, a mindennapjaink részévé vált. Köszönetet mondhattok akár egy otthon elültethető virág- vagy vetőmag csomaggal, apró cserepes növényekkel, esetleg mini facsemeték közül is válogathattok. 

Gondolkozhattok helyi jellegzetességekben is, például ha egy mesés bor birtokon tartjátok az esküvőt, az adott borvidék egyik kuriózumát is ajándékozhatjátok vagy hasonló megoldás például Tihany esetében egy illatos levendula zsák.

Igazság szerint bármit választhattok köszönetajándékként, kötöttségek nélkül. Egy plusz tipp, amire még érdemes odafigyelni, ha a vendégasztalokon szeretnétek elhelyezni őket, hogy egységben legyenek a dekorációval. Ha esetleg olyan dologra esik a választásotok, ami kicsit megtörné az összképet, akkor sincsen semmi gond, elhelyezhető mind egy külön helyen is.

Ajándékozni egy nagyon jól eső, örömteli dolog és a vendégeitek biztosan értékelni fogják a figyelmességeteket.