Esküvő Gatsby módra - kesztyű, gyöngy

Esküvő Gatsby módra

Hamarosan beköszönt a báli szezon. A tematikus esküvők pedig egyre nagyobb népszerűséget élveznek manapság. Ha erre az időszakra választottatok időpontot és eltérnétek a nagy napon a hagyományoktól. Ünnepeljetek, ahogy Jay Gatsby!

Csillogás, gyöngyök, pezsgő, jazz, elegancia, fényűző megjelenés, mint egy igazi Gatsby-parti.

Dekoráció

A dekort illetően az artdeco stílusjegyei mutatkoznak meg. A színvilágot tekintve az arany, bronz, bézs, metál árnyalatok, a sötétkék, fekete, fehér színek dominálnak, elegáns és drámai hatást kölcsönözve. Illetve a mintás anyagok is előtérbe kerülnek.

Emellett a szögletes, geometrikus formák, magas gyertyatartók és vázák az asztalra, a tollas kiegészítők választása telitalálat. Szuper ötlet, ha ezen motívumok visszaköszönnek a meghívókon, ültető vagy menükártyákon. Az asztalokra használható bársony vagy selyem textília a csillogás jegyében. A székek vagy egyéb bútorelemek díszíthetők hosszú gyöngysorokkal, tollakkal. Bátran válogathatunk ugyanis a ’20-as ’30-as évek stílusa nem a letisztult, minimalista megoldások megtestesítője. A zenében is visszaköszönhet a jazzes vonal, ami ugyancsak erre a korszakra jellemző.

Ruha, smink, frizura

Fontos, ha ebben a stílusban gondolkodsz, hogy a dekor mellett a ruhád és a megjelenésed is ezt képviselje. A sminket és frizurát tekintve a laza lokni, vörös ajkak, egy tökéletes tusvonal mind illenek a hangulathoz.

Egy egyszerű szabásvonalú menyasszonyi ruha mély hátkivágással, melyet rojtok, tollak, gyöngyök, csipkék vagy esetleg flitterek is díszíthetnek, tökéletes jazzkorszakot idéző megjelenést fog kölcsönözni számodra. Ha kiegészíted egy pazar fejdísszel vagy fejpánttal vitathatatlanul felkerül a pont az i-re. Ha hideg az idő, bátran választhatsz a ruhádhoz egy szőrmés bolerót.

Természetesen az urakról sem feledkezünk meg. Az öltöny kiegészíthető egy kalappal, az ingre felvehettek egy elegáns mellényt vagy csak egyszerűen egy nadrágtartót. Egy zsebóra kis extraként és máris visszaadjátok a korszak hangulatát.

Koktélok

Ha tovább fokoznátok az 1920-as évek Amerika hangulatot egy Gatsby stílust megjelenítő eseményről nem hiányozhatnak a koktélok vagy egy külön pezsgősarok sem.

Ebben is a segítségetekre tudunk lenni, ha a kokél catering szolgáltatásunkat választjátok.