Eső

Hogyan ne legyen akadály az eső a Nagy Napon?

Szinte minden menyasszony vágya, hogy az esküvője napján is szikrázó napsütés uralja az égboltot. De olykor előfordulhat, hogy megviccel minket az időjárás, és elered az eső. A tervezési folyamat során nem is akarunk róla beszélni, hogy mit tegyünk ha rossz idő lesz, nehogy bevonzzuk az esős időjárást, de érdemes készíteni egy „B” tervet is.

Néhány tipp arra az esetre, ha véletlenül esőben kellene kimondani a boldogító igent:

Ha kültéri szertartást terveztek mindenképpen érdemes a helyszínnel egyeztetni, hogy eső vagy vihar esetén tudnak-e biztosítani beltéri termet vagy megoldható-e, hogy fedetté, illetve zárttá tegyék a fogadás helyszínét, például hatalmas napernyőkkel. 

Szerezzetek be jó nagy méretű esernyőket, hogy a ruhád is biztosan túlélje a kint töltött időt. Készülhettek esernyőkkel a vendégeknek is, amit haza is vihetnek majd, így egyben egy ajándék is számukra. Több ponton is elhelyezhetjük őket a helyszínen, akár a dekor részévé is válhatnak. Továbbá érdemes meleg plédeket is kihelyezni a székekre, ha valakinek szüksége lenne rá. 

A fényképek miatt sem kell aggódnotok. Esős időben is csodás fotók készülhetnek, hidd el, különleges hangulata lesz a fotózásnak. Egy profi fotós mindig a maximumra törekszik és biztosan kreatívan oldja majd meg a feladatot. Egy-egy bohókás fotóért beszerezhettek színes esernyőket, divatos gumicsizmákat vagy bakancsokat is. Biztosan egyedi lesz a végeredmény.

Fontos, hogy ne görcsöljetek rá az időjárásra! Ez a nap rólatok szól és nem ronthatja el a boldogságotokat. A dekorosotoknak is biztosan lesznek kreatív ötletei, ha kedvezőtlenné válna az időjárás.