Vintage dekoráció

Vintage esküvő

A vintage nem csak a lakberendezésben vagy a divatiparban terjedt el, az esküvői stílusok között is teret hódított magának. Nagyon népszerű a párok körében. Egy nagyon romantikusra komponált részletgazdag stílus.

Dekoráció

Fa minden mennyiségben! Tökéletes kiegészítők a fából készült ládák, fonott kosarak, régies, antik hatást keltő bútorok, mécsesek. Üvegek, képkeretek, létra, kalitka és még sorolhatnánk a megannyi kelléket, ami a vintageről tanúskodik. 

Vintage dekoráció

Színek

A pasztell színeké a főszerep, a púderes árnyalatok, a fehér, a rózsaszín, ezek mind illenek a vintage stílushoz. 

Virágok

A vintage egy nagyon virághangsúlyos stílus, remekül passzol hozzá a rózsa, a boglárka. A csodás nagyobb fejű hortenziák, peóniák. Emellett a levendulavirág, az apróbb szemű fehér virágok, mint a rezgő vagy a wax virág, sőt meg kell említenem a japán cseresznyevirágot is. Ízléses, esztétikus megjelenésű, különlegessé teszi a dekort és egy kis hanami hangulatot is kölcsönöz. Ez az apró, illatos virág sajnos rövid ideig virágzik, így csak a tavaszi időszakban élvezhetjük a szépségét.    

Textilek

Finom csipke, vászon anyagok felhasználása kerül előtérbe, illetve a puha pamutból készült asztali futók, textil szalvéták is pazar kiegészítők.

Mindemellett bátran ki lehet használni a helyszín adottságait is, különösen ha egy mesés kerthelyiségben tartjátok a menyegzőt.

Kíváncsi vagy a legfrissebb munkáimra? Nézd meg a Facebook és Instagram oldalamat!