Meghívó tippek

Meghívó tippek

Ami a dekorációt illeti a trendek évről-évre változnak, megújulnak, más-más anyagok, színek, textúrák, formák kerülnek előtérbe és nincs ez másképp a meghívók esetében sem. A meghívó az első, amivel a vendégek találkoznak és betekintést nyernek az esküvőtök stílusába, hangulatába.

Összeválogattam 3 stílusos és egyedi meghívó típust, melyek meghatározzák az idei trendeket.

Környezettudatosság

Manapság egyre nagyobb figyelmet kap a környezetbarát anyagok felhasználása és a környezettudatos megoldások alkalmazása. A meghívók készülhetnek egy elültethető magpapírra is, melyet elültetve a magokból új növények fejlődnek az idő során. Egyedi és kreatív megoldás a fenntarthatóság jegyében.  

Fotóval készült meghívó

A fényképes ajándékok választása mindig telitalálat és ez a meghívó trendek világában is megmutatkozott. Egy közös fotót csatolva személyessé és egyedivé tettétek a meghívótokat és egy szép emlék is a vendégeknek.  

Különleges formák

Az idei évben az aszimmetrikus meghívók is hódítanak. A hangsúly a hagyományos formáktól való eltérésre, egyedi kivitelre koncentrálódik. A minimal megjelenést előtérbe helyezve, monokróm színekkel kombinálva.

Emellett továbbra is hódítanak az elegáns, letisztult akril meghívók, illetve a személyre szabott kézzel festett megoldások sem mennek ki sosem a divatból. 

Bármelyikre is essen a választás érdemes szem előtt tartani, hogy passzoljon a dekorációtok stílusához a tökéletes harmónia jegyében, illetve, hogy összhangban legyen a további grafikai elemekkel.