greenery

Greenery dekoráció

Már a tavalyi évben is óriási sikere volt a greenery stílusnak a jegyespárok körében. Szinte bármilyen környezetben megállja a helyét a greenery dekoráció, legyen szó elegáns, vintage vagy rusztikus helyszínről.

Ennek a csupa zöld megjelenésnek az egyszerűsége adja a különlegességét, frissességet, természet közeli hatást keltve.

Különleges módja az esküvő dekorálásának. A játékos textúrák, különböző levélformák, termések, a csodaszép zöld árnyalatok kombinációja harmonikus és modern látványvilágot képvisel.

Eukaliptusz, csodabogyó, páfrány levelek, mini pozsgások, borostyán, mirtusz, pálmalevelek ötvözése, csak néhány példát említve a megannyi lehetőség közül, amiből a dekort készíthetjük. Felhasználhatunk friss, zöld fűszernövényeket, melyek cserepes formában is elhelyezhetőek és akár vendégajándékként is funkcionálhatnak.

Kombinálhatjuk fa kiegészítőkkel, fémes elemekkel, mécsesekkel, fényfüzérekkel, biztosan nem lesz unalmas és egyhangú a végeredmény.

Természetesen a menyasszonyi csokrod is lehet egy rendhagyó csupa zöld csokor, garantáltan odavonzza majd a tekinteteket és tökéletesen kiegészíti a mesés, hófehér ruhádat.