Vázák helyett

Tippek vázák helyett

Ha eltérnénk  a hagyományos vázák használatától az esküvőn, íme néhány alternatív ötlet, melyek vázaként is funkcionálhatnak.

Befőttes üvegek

A lakásunkban sok-sok olyan tárgy is található, melyeket dekorációs célra is használhatunk, mint gondolnánk.

Talán az egyik ilyen a befőttes üveg, melyeket dekorálhatunk szalagokkal, csipkével, apró virágokkal. Használhatjuk vázaként, mécses tartóként is. Vintage és rusztikus esküvőkre tökéletes választás.

Virágállványok az asztalra

Egy modern esküvőre bátran használhatunk magasított virágállványokat, melyek központi elemként jelennek meg az asztalon. A geometrikus formák, sokszög alakú virágtartók, dekorációs kiegészítők nagy népszerűségre tettek szert az utóbbi időben.

Borosüvegekből vázák

Az újrahasznosított dolgok is nagy teret nyertek maguknak. A boros üvegeket is felhasználhatjuk vázák helyett, akár színezhetjük is a stílusnak megfelelően. Mellé felhasználhatjuk a parafa dugókat is például az ültető kártyákhoz. 

De akár az üveget is feliratozhatjuk, rákerülhet az asztalszám, illetve az ott helyet foglaló vendégek nevei, így 3 in1 dekorelem. 

Cserepes növények

Már többször is említettem, hogy a cserepes növények önmagukban is milyen dekoratívak tudnak lenni, mint dekorációs elemek. Ám ha mégis eltakarnánk a cserepeket, csomagoljuk a növényeket kicsi zsákokba.